Me Time - Kendime Ayırdığım Zaman

Herkese merhabalar,

Sevgili Miss Tuti kendime ayırdığım zaman hakkında beni mimlemiş, bu tatlı blog yazarına beni etiketlediği için teşekkür ediyorum :)


1. Yalnızken ne izler veya okursun?

Uzun süredir düzenli olarak takip ettiğim bir dizi yok aslında. Ancak Türk dizilerinden denk geldikçe Ulan İstanbul'u izliyorum :) Kitap olarak da bu aralar elimde okuduğum kitap yok, onun yerine bol bol blog okuduğumu söyleyebilirim. Güzellik bloglarının yanı sıra gezi bloglarını okumayı gerçekten çok seviyorum :)

2. Kendine ayırdığın zamanlarda ne giyersin?

Bol eşofmanları ve pijamaları tercih ediyorum genelde, üstüme de yine bol bir tişört. Saçlarım hep toplu olur evde. Altına da ev babetlerinden giymeyi çok seviyorum. Salaşlığın dibine vuruyorum anlayacağınız :D

3. Me-time güzellik ürünlerin nelerdir?

Saçlarıma ve yüzüme doğal maskeler yapmayı gerçekten çok seviyorum :) İnternetten bulduğum, bloglarda okuduğum bu tarz maskeleri elimden geldikçe deniyorum. Nemlendiricili, vitaminli tırnak yağları da vazgeçilmezlerimden :)

4. Aktüel en sevdiğin ojen hangisidir?

Ojelerde genelde tırnak rengine yakın ya da daha hafif renkte ojeler tercih ediyorum. Bu tarz renklerin dışında bordo ojeleri de çok seviyorum.

5- Kendine ayırdığın vakitte ne içer ve ne yersin?

Bir Karadenizli olarak çay her daim hazırdır, olmazsa olmazdır :D Onun dışında Türk kahvesi ve çikolatayı da çok severim beraber :) Aslında her türlü abur cuburu severim :/

  6- Aktüel en sevdiğin mum hangi marka?

Mumlarla özel olarak bir aram yok, sadece kokusu veya görünüşü hoşuma giderse alırım ama yakmam :D

7. Yalnızken dışarıda vakit geçirir misin?

Yalnızken alış veriş yapmayı daha çok seviyorum aslında, istediğim mağazada istediğim kadar vakit geçirebiliyorum çünkü :D Onun dışında cafe vs.lerde tek başıma oturmaktan hoşlanmadığım gibi tek başıma yemek yemekten de hoşlanmam. O yüzden dışarı münkün olduğunca bir arkadaşımla çıkmayı tercih ederim:)

8. Tek başına sinemaya film izlemeye gider misin?

Gitmem. Öyle bir anlamı kalmaz ki. Evde tek başıma da izleyebilirim sonuçta :)

9. En sevdiğin online-shop?

Çok fazla online alış veriş yapmıyorum, çünkü zamanında resimlerinden beğenip de almış olduğum ürünleri iade ettiğim çok oldu. Ama telefon kılıf ve kapakları için aliexspress'i kullanıyorum.

10. Eklemek istediğin bir şeyler var mi? Kendine ayırdığın vakitte daha neler yaparsın?

Genelde bilgisayarda vakit geçiririm boş zamanlarımda, ya bir şeyler okur, ya sosyal medya hesaplarımı kontrol ederim ya da Skype'de olurum :) Onun dışında gezi sitelerine bakar nereye nasıl giderim diye hayaller kurar, gelecek planları yaparım :)


Benim kendime ayırdığım vakitte yaptıklarım bu kadar. Sevgili Miss Tuti'ye davetinden ötürü tekrardan çok teşekkür ederim. Benim de davet etmek istediğim arkadaşlar :


Sevgiyle kalın.. :)

Yorumlar

  1. İçten samimi bir yazı olmuş paylaşım için teşekkürler canım :*

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım :*

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bu güzel blogu makyajtavsiyem blog keşif etkinliği sayesinde keşfettimm :) Hemen takibe aldım ben de beklerim ^^ http://missowlcat.blogspot.de/ Bu mim yazılarınızı da okumak çok keyifli ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ediyorum. Mutlu oldum *-* Hemen bakıyorum bloğunuza :-)

      Sil
    2. Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım

Origins Maske Yorumları