Yves Rocher 14 Saat Etkili, Hafif Dokulu, Ultra Kapatıcı Fondöten

Güneşli İstanbul sabahından hepinize selamlar,

Bugün sizlerle Yves Rocher Black Friday yazımda bahsetmiş olduğum fondöten hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum. BB kremler yaygınlaşmaya başladığından beri fondöten kullanımına ara vermiştim. Yüz makyajında olabildiğince doğal duruştan yanayım. Ancak, BB kremlerin kapatıcılık açısından yetersiz kaldığı durumlar için de yeni bir fondöten arayışına girmiştim. Bu arayışımı Yves Rocher' in fondöteni ile bitirmiş oldum. Yves Rocher'i tercih etme sebebim ise aslında içeriğinin diğer birçok markaya göre çok daha temiz oluşu. Ve tabi Black Friday kapsamında %50 indirim yapmış olmaları :D
Markanın bu ürün hakkında açıklamaları şu şekilde :

14 saat boyunca kusursuz ve renk bütünlüğüne sahip bir cilt için... Likit dokusu ile ciltte hafif, uygulamada kolaydır. Doğal ve mükemmel bir şekilde cildi kaplar, yarı mat ipeksiliği ile kusursuz bir ten sağlar.
Hafif dokulu bir fondöten arayan tüm cilt tipleri için uygundur.

...Ve dahası: İçeriğindeki Peygamber Çiçeği Suyu, Soya Özü ve Bitkisel E Vitamininin tüm faydalarını cildinize taşır.

Evet o hafif dokulu bir fondöten arayan dedikleri benim :-) İlk olarak ürünün cildimde 14 saat durup durmadığını test edemedim tabi ki. Gerekmedikçe bu kadar uzun süre ciltte kalması taraftarı da değilim zaten. 

Bu fondötenin uygulaması gerçekten çok rahat. Ne çok akışkan ne de tok yapıda. Çok rahat cilde yayılıyor ve cilt ile bütünleşiyor. Sevdiğim bir diğer özelliği ise, direk mat bitişli olmaması. Yani yüzde donuk durmuyor. Aksine yarı mat bitişi sayesinde canlı bir görünüm kazandırıyor ancak bunu yaparken yağlı, parıltılı ve ağır bir görüntü de oluşturmuyor. Kapatıcılığı ise, çok yoğun değil. Orta kapatıcılıkta. Ciddi anlamda kapatıcılık bekleyenlerin beklentilerini karşılayabilecek düzeyde değil. Benim cildim karma olarak tabir edilebilecek tipte. Özellikle alnım yağlanmaya müsait, ben de sivilcelenme yapmadı. Tabi bu her cilt tipine göre değişebilecek bir etki.




Ürün 30 ml' lik camdan bir şişe içerisinde. Pompalı oluşu da ürünün kontrolünü sağlayarak ziyan etmeden kullanabilmek adına güzel. Değişik hafif bir kokusu var, ama rahatsız edecek düzeyde değil.

Benim bu ürün hakkında söylemek istediklerim bu kadar. Şu an %25 indirim ile 45 TL' ye satılıyor. Ben İsveç sitelerinden %50 indirim ile 21 TL (69 Sek) gibi Türkiye'deki fiyatından çok daha ucuza almış oldum. 

Yazılarımı beğeniyorsanız ve yararlı buluyorsanız lütfen yorumlarınızı ve desteklerinizi esirgemeyin. Sevgiyle kalın :-)

Yorumlar

  1. Yves Rocher'in bir çok ürününü kullanıyorum ben de severek. Tekrar güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, hoş geldiniz. Bakıyorum hemen :-)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Blogunuz çok güzel :) Sizi takibime aldım bende bloguma beklerim.
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/
    Sevgiler,
    Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hoşgeldiniz :-) Bakıyorum bloğunuza hemen :-)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım

Origins Maske Yorumları