Clarins Toning Lotion with Camomile

Karlı İstanbul akşamından merhabalar,

Bugün sizlere bahsetmek istediğim ürün, yaklaşık 1 aydır kullanmakta olduğum Clarins' in toniği. Bendeki bu toniğin normal / kuru ciltler için olanı.

Clarins markası içeriğinin birçok markaya göre daha temiz olmasından ötürü dikkatimi çeken markalardan biriydi. Ancak bu markanın ne yazık ki ülkemizdeki satış fiyatları indirime denk gelmedikçe normalden daha da pahalı. Benim bu markadan ilk seçtiğim ürün bu güzel tonik oldu.

Ürünün açıklamasında, içerdiği bitki özleri ile cildini yenilediği ve yumuşattığı aynı zamanda da yatıştırıcı özelliği olduğundan bahsediyor. Ben bu ürünü cildimi temizledikten sonra bir pamuk yardımı ile cildime bastırarak uyguluyorum. Cildim toniği kısa sürede tamamen emiyor. Cildimi yeniliyor mu bilemiyorum ama, yumuşattığı ve yatıştırdığı konusunda hem fikirim. Özellikle yanaklarım da yumuşaklığı hissediyorum :-) Yapı olarak suya yakın olan bu ürün cildim de herhangi bir yağlanmaya neden olmadı.

Bu ürünün diğer bir güzelliği ise alkol içermiyor oluşu. Sevmediğim tek özelliği ise parfüm içermesi! Hem parfüm içermesini sevmedim hem de bu parfümün kokusundan çok fazla hoşlanmadım. Ağır bir koku değil ama yine de bana çok hoş gelmeyen bir kokusu var.

Benim bu ürün hakkında söylemek istediklerim kısaca bu şekilde. İndirim döneminde görürsem tekrar alıp kullanmaya devam etmek isteyeceğim bir ürün. Sizin kullandığınız Clarins ürünleri neler?  Sevgiyle kalın :-)

Yorumlar

  1. Canım Clarins benim de merak ettiğim bir marka sanırım artık dayanamayıp bir Clarins ürünü alacağım :-) Yazın çok güzel olmuş, eline, emeğine sağlık canım. Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merakıma yenik düşüp aldım hihi :-) Çok teşekkür ederim canım. Sevgiler <3

      Sil
  2. Merak ettiğim bir üründü, bilgilendirdiğin için teşekkürler. :)
    Bende çok övülen Clarins one step gentle exfoliating cleanser'ı almıştım. Ama yakınlarda sadece 2-3 minik sivilce lekesi olan yüzümü bir kremle mahvedip ilaç tedavisine başladığım için kullanmak kısmet olmadı. Son yaşadığım olaydan sonra kullanmaya nasıl cesaret edeceğim onuda merak ediyorum daha kutusunu bile açmadım.
    Bu arada blog keşif etkinliğinden geldim, takibe aldım. Bloğuma göz atarsan çok sevinirim :)
    visneliruj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, okuduğunuz için ben teşekkür ederim :) Çok kötü olmuş umarım hemen düzelir cildiniz de, çok dikkat etmek gerekiyor kullanılan ürünlere :/ Bloğunuza da hemen bakıyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım

Origins Maske Yorumları