Alışveriş - Yves Rocher

Herkese merhabalar,

Haftanın son gününde sizlerle Yves Rocher'den yapmış olduğum alışverişimi paylaşmak istiyorum. Böylece ürünler hakkında karşılıklı fikir alış verişi de yapma fırsatımız da olur :)

Ben bu ürünleri Ocak ayı başında Yves Rocher' in İsveç sitesinden aldım. Yves Rocher' in Türkiye'deki online satış sitesinde yapılan indirimler nedense benim açımdan beklentimi karşılamıyor bir türlü. Ayrıcı ürünlere yansıyan fiyatlar sanki olması gerektiğinden daha fazla gibi geliyor. Yani en azından indirimini takip ettiğim saç ürünlerinde büyük yıl başı sonrası indirimiyle yılbaşı dönemi indirimleri aynı oranda yani %30 olduğu halde arada 1-2 tl gibi bir fiyat farkı vardı.

Benim indirimden aldıklarımın genel resmi böyle. Daha ayrıntılı bakarsak :


Bu papatya özlü yüz temizleme ve bakım serisini zaten almak istiyordum.

Beyaz kapaklı olan bütün cilt tiplerine uygun yüz temizleme losyonu. Hem makyaj temizleme hem yüz temizleme hem de nemlendirme özelliği mevcut. Düzenli kullanımda daha temiz ve pürüzsüz bir cilt vaat ediyor :)

Sarı kapaklı olan ise tonik. Ürünün açıklamasında yapış yapış bir his bırakmadığı ve ferahlatıcı bir etkisi olduğu, makyaj kalıntılarını temizlemede başarılı olduğu yazılmış.

En sağdaki de bu serinin nemlendiricili günlük yüz kremi.

Bu ürün ise en çok satanlar arasında ilk sıradaydı. Türkiye sitelerinde gördüğümü hatırlamıyorum ama tabi yanılıyor da olabilirim. Bu ürün hakkında söyleyebileceğim ilk şey sanki frambuazları almış , bu şişenin içine doldurmuşlar. Öyle net , tatlı bir koku. Bu ürün yağ kıvamında değil su gibi. Ürünün saça parlaklık kazandırdığı ve yumuşattığı söyleniyor. Yapılan tüm yorumlar olumluydu. Denemek istedim ben de.

Bu şampuan serisi de yine çok satanlar içindeydi. "Golden Highlights Shampoo" .Açık tonlu saçlar için olduğu yazıyor üzerinde. Benim saçlarım kahverengi. Kahverengi saçlılar için olanı dururken neden bunu aldığımı ben de bilmiyorum :D Sarı saçların, renklerinin korunmasında yardımcı oluyormuş. Zaten içeriğinde papatya özü var. Belki saç rengim biraz açılır, bende de adı gibi altın rengi aydınlıklar olur :D

Bu meşhur ikili paket şeklinde satılıyordu. Zaten herkesin övdüğü bu ikili scrub ve maskeyi ben de denemek istiyordum. 


Bu tam boy vücut balsamı ise alışveriş yapan herkese alt sınır olmaksızın hediyeydi :-)
Bu şeker minikler de hediye :-) Parfümün kokusunu çok merak ediyordum iyi denk geldi. Dudak parlatıcısı her ne kadar çok tatlı pembiş pembiş görünse de kullanacağımı düşünmüyorum :-)

Benim alışverişim kısaca böyleydi. Ürünlerde gerçekten güzel indirimler vardı. Örneğin papatya serisindeki tonik burada 27tl civarındayken ben 8 tl ye almış oldum :) Ürünleri yorumlayacak kadar kullandıktan sonra yorumlarımı buradan paylaşacağım, ama sizin merak ettiğiniz bir ürün varsa yorum olarak bırakırsanız ona öncelik veririm. Sevgiyle kalın :-)

Yorumlar

  1. güzel günlerde kullan canım. bende başka bir serisini kullanıyorum şu frambuazlı olanın. şuan için memnunum aslında şampuanım kremim falan bitti indirim de var şuan 60 tl yerine 39 tl ödüyorsun ama yalovaya dükkan açıyoruz dediler. Avm de mağazayı bir güzel dizdiler ama mağaza kapalı. her gidişimde bakıyorum kedi gibi camdan :) bir açılsın işte o zaman coşucam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :-) Ama bir an önce açılsın o zaman, ürünleri de dizmişler madem duygularımızla oynamasınlar :D şaka bir yana inşallah en kısa sürede açılır da kavuşursun cicilerine, biz de okuruz zevkle :-)

      Sil
  2. Engüzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu etkinlikte görüp geldim. Her şeyden önce blogun ismine bayıldım; Güzellik uykusu ne hoş hisleri hatırlatıyor: Rahatsın, huzurlusun, tuzun kuru, gün ortasında uyuyabilme lüksün var...ohhh! Sürün, sürüştürün, güzelleşin !
    Takibe aldım, ben de beklerim :)
    www.nowacraft.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için :-) Tam da hissettiklerimi kelimelere dökmüşsünüz :-)

      Sil
  4. Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın
    Yves rocher nin çok güzel ürünleri var hemde hediye verme konusunda pek cömertler :)
    Saç maskesi özellikle son zamanlarda bayıldığım bir ürün oldu kayısılı peelingide zaten çok meşhur onu sevmeyen yok :)
    Benimde bakım ve sağlık blogum var takip edersen sende sevinirim ♥
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :-) Benim de aklımda uzun süredir saç maskesini denemek var, elimde ki biter bitmez alayım ben de :-)

      Sil
  5. Çok güzel bir blogunuz var çok begendim :) bende sizi bloguma beklerim. cok güzel bir yazı olmus güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Origins Maske Yorumları

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım