Benefit Gogo Tint Yorumlarım

Merhabalar,

Son yazımdan bu yana neredeyse iki yıl geçmiş. Artık bloğuma döndüm ve tekrar bu kadar uzun süre ara vermeye niyetim yok :)

Geri dönüşümü Benefit'ten sahip olduğum ilk ürün olan Gogo Tint ile yapmaya karar verdim. Daha önce hiç likit yapıda allık kullanmamıştım, açıkcası kullanmayı da düşünmemiştim. Çünkü hem alışık olduğum bir form değil hem de ayarlayamayıp yüzüme boca eder al al yanaklarla gezerim diye düşünüyordum. Ancak sabah sürmüş olduğum allığın öğlene doğru yüzümden uçup gidiyor olması beni farklı alternatifler aramaya itti.



Gogo Tint'i fondöten üzerine ya da direk hiçbir ürün uygulanmamış yüzüme ürünün fırçasındaki fazlalığı alarak noktalar halinde yanağıma sürüyorum. Üç nokta benim için ideal oluyor. Sonra hızlıca parmaklarımla yayıyorum. Fırça ile sürmeyi hiç denemedim ama sünger ile dağıtmaya çalıştığımda ürünün çoğu süngere geçti ve bir kaç kere aynı işlemi tekrarlamak zorunda kaldım. Gereksiz ürün israfı oluyor.

Gogo Tint tam bir kiraz rengi, göz korkutucu kırmızı rengi yok. Bütün allıklar gibi bir anda insanı daha iyi daha canlı hissettiriyor. Likit formda olduğu için yüze homojen dağılıyor ve toz allıklara göre daha doğal duruyor. Dönüyorum başa, bu ürünü alma sebebim olan kalıcılığa. Gerçekten çok uzun süre ciltte kalıyor. Kalıcılık arayanların gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir ürün.



Bu ürün aynı zamanda dudak ürünü olarak da kullanılabiliyor. Abartmadan hafif hafif sürülüp parmaklar ile yayıldığında çok tatlı bir kırmızılık veriyor. Kalıcılığı dudakta aynı seviyede değil. En azından benim için tüm rujlar gibi bir şey yeyip içtiğim anda silinip gidiyor. Tabi bir de dudakları kurutma meselesi var. Kesinlikle allık olarak çok çok daha kullanışlı bir ürün.

Benefit ürünleri ülkemizde sadece Sephora mağazalarında satılıyor. Bu ürünün hem tam hem de mini boyu satışta. Benim gibi ilk etapta kullanıp kullanamayacağından emin olamayanlar için mini boyunun olması çok avantajlı. İşin bir de maddi boyutu var tabi. Merak edenler için ürünün tam boyu 189 TL, mini boyu 65 TL.

Benim bu minnak için söyleyeceklerim bunlar. Aklımda bir de daha şeftalimsi tonlarda olan Cha Cha Tint var. Var mı aranızda kullanıp da önerenler?

Umarım güzel bir gün geçirirsiniz,
Sevgiyle güzellikle kalın..

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım

Origins Maske Yorumları