Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Yorumlarım

Merhabalaarrr,

Bugün çok güzel bir gün değil mi :)

Bugün sizlere Nars mat kalem rujlarından ve sanırım en çok satan rengi olan Dolce Vita'dan bahsetmek istiyorum. Rengi çok güzel değil mi? Tam bir doğal dudak rengi, tam bir gül kurusu rengi. Nasıl güzelsin öyle.

Öncellikle mat ruj olarak nitelendirilse de öyle dudağa yapışıp da kalıp gibi duran mat rujlardan değil. Kesinlikle çok hafif dudakta herhangi bir ürün olduğunu hissettirmiyor, dudakları kurutmuyor. Zaten Nars'ın bu serisi kadifemsi mat olarak biliniyor.

nars dolce vita kalem ruj


Kalem ruj olması ekstra kalem ile çerçeveleme gerektirmiyor . Kullanımı ve sürümü çok kolay. Ama kalem ruj olması aynı zamanda en büyük dezavantajı! O kadar yumuşacık bir sürümü var ki hemen bitiyor ucu! Gerçekten 3 gün üst üste kullanınca tekrar açmak gerekiyor kalemi. Her açıldığında da azalıyor tabi ürün. O bakımdan hiç bereketli değil. Keşke asansörlü üretilseydi de biz de boşa giden rujumuzun ardından göz yaşı dökmeseydik.

Rujun kalıcılığına gelirsek. Ah orada da üzüyor bu güzellik bizi. Mat olmasına rağmen kalıcılığı mükemmel değil. Yenip içilmediği sürece dudakta kalıyor ama bir şey içildiği anda silinmeye başlıyor. Yani gün içinde masa başında otururken vs. sürekli bir şeyler atıştırırsanız maalesef sürekli tazelemek gerekiyor.

Benim bu güzellik hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Ürün çok hızlı bitiyor ama rengi gerçekten çok başarılı. Nars ürünlerine Sephoralardan, kendi mağazalarından veya Makyaj Trendi sitesinden erişebilirsiniz. Ürünün fiyatı 99TL. :(

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, mutlu kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Origins Maske Yorumları

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım