Benefit High Beam Aydınlatıcı

Merhabalarrrrr,

Sizlere bugün bahsedeceğim ürün benefit likit aydınlatıcılarından High Beam. High Beam benim likit yapıda kullanmış olduğum ilk aydınlatıcı. O yüzden diğer likit aydınlatıcılar ile karşılaştıramıyorum :)

High Beam pembe ışıltılara sahip bir aydınlatıcı. Ama öyle disko topuna çevirecek yoğunlukta, sim sim duran ben burdayım diyecek tarzda da bir ürün değil. Kesinlikle günlük kullama çok uygun bulduğum kullanıldığı bölgeye hafif bir ıslaklık veren gerçekten çok güzel bir aydınlatıcı.



Öncelikle ben bu ürünü fırçası ile elmacık kemiklerimin üstüne kaş altıma uzanacak şekilde hafif hafif fırçayı dokundurarak sürüyorum. Ürünü çok fazla boca etmemek gerekiyor bence, çünkü çok fazla belirginleşiyor ve oldukça yapay duruyor. Ben sürdüğüm kısımları parmaklarımla yediriyorum. Bu üründen en iyi fayda bence parmaklar ile alınıyor. Sünger ürünü oldukça emiyor, bu yüzden bir kaç kez ürünü uygulamak gerekiyor.

Likit aydınlatıcıların genel özelliğindendir mi bilmem gerçekten çok kalıcı. Sabah yaptığım makyaja akşam baktığımda ten makyajımda kalan tek ürün bu aydınlatıcı oluyor :) Sabahtana akşam kadar dayanan bir aydınlatıcı hepimizin hayalidir diye düşünüyorum. Hatta üzerine pudra bir aydınlatıcı sürüldüğünde akşama kadar kıpırdamadan kalıyor.

Benim bu güzel aydınlatıcı hakkında söylemek istediklerim bu kadar. Benefit'in diğer likit ürünleri gibi bu üründe oldukça başarılı. Bendeki mini boyu aldığımda fiyatı 49 Tl idi. Ama yeni gelen zamlar ile fiyatı artmıştır diye düşünüyorum. Bu ürün ile likit aydınlatıcı dünyasına giriş yapmış oldum, şimdi ise aklımda Nars'ın likit aydınlatıcılarından birini denemek var. Benefit'in mini boy ürünler üretiyor olmasını gerçekten çok beğeniyorum. Hem ürünlere o kadar para vermeden test edebilmiş oluyoruz hem de gerçekten pahalı oldukları için daha az fiyata ürünlere erişebilmiş oluyoruz.

Benim söyleyeceklerim bu kadar. Var mıdır sizin likit aydınlatıcı önerileriniz?

Bir sonraki yazımda görüşene kadar hoşçakalım :)


Yorumlar

  1. bu ürünü ilk defa görüyorum . merhaba büyük blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğunuzu takipteyim bloğuma da beklerim sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Origins Maske Yorumları

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım